Je ziet ze steeds vaker op social media; de kleine ondernemers. Veel mensen zijn tijdens de quarantaine begonnen met een small business en dat is niet voor niets. Veel werkplaatsen zijn gesloten en veel mensen hebben hun baan verloren en dat is niet zo fijn. De meeste mensen hebben raad gezocht bij social media. Dit hebben ze gedaan door bijvoorbeeld te vloggen, bloggen te schrijven, maar ook door thuis dingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan sieraden en leuke houten stukken. Jij kunt natuurlijk ook wat betekenen en maken. Je kunt bijvoorbeeld een pet borduren en verkopen. Wat kun jij dan doen? Wil jij inspiratie op doen? Lees dan snel verder!

pet borduren

Pet 

de pet industrie is al jaren populair. Veel mensen dragen petten en daar kun je dan ook iets in betekenen. Jij kunt namelijk pet borduren. Wat kun jij daar op laten borduren? Je kunt denken aan leuke teksten en leuke symbolen. Een leuke quote van een bekende schrijver of een muzikant is dan ook leuk. Je kunt bijvoorbeeld een leuke stuk van het lied van bijvoorbeeld 50 Cent laten borduren. Je kunt ook een filosofische tekst laten borduren. Je kunt deze dan verkopen via Instagram, facebook of verschillende andere kanalen. De afgelopen tijd ligt de trend met name bij Instagram en TikTok. Als het gaat om symbolen kun je denken aan halve maan, een leuke bloem of bijvoorbeeld een lijntekening van een vrouw of man. Dit is de laatst jaar namelijk enorm populair. 

Offerte

Voor leuke ontwerpen voor bijvoorbeeld pet borduren dien je eerst een offerte aan te vragen. Je noteert je eisen je wensen en kunt een afspraak maken. Je krijgt hierna een lijst waarop de prijzen genoteerd staan. Ga jij hiermee akkoord? Dan krijg jij je petten thuis en kun je beginnen met het verkopen!

Door Redactie